Vrijwilliger worden?

Uiteraard kan ons event niet zonder vrijwilligers. Op verschillende onderdelen hebben we helpende handen nodig om het event tot een succes te maken. Wil je vrijwilliger worden? Hou dan onderstaande pagina in de gaten. Telkens als we vrijwilligers zoeken zullen we dat hier melden. Heb je interesse in een vrijwilligersvacature? Meld je dan via contact@rianratevent.nl of in het geval van aandrager of schrijver bij de keuring via keuring@rianratevent.nl

Aandrager

Hou jij van ratten? Vind je het heerlijk om naar ze te kijken? Lijkt het je leuk om de keuring van dichtbij mee te maken en hier een onderdeel van uit te maken? Dan is de rol van aandrager misschien iets voor jou!

Als aandrager zorg je dat de juiste rat in de kooi naar de keurmeester gebracht wordt om gekeurd te worden en dat deze na de keuring weer terug gezet wordt op zijn plek. Je zorgt er hiermee voor dat de keurmeester op een goede manier zijn werk kan doen. Door de ratten op een goede manier te verplaatsen zorg je dat de ratten geen stress hebben. Tussendoor zie en hoor je veel van de keuring, je krijgt de kans om veel te leren over ratten. Als aandrager dien je op 7 november 2020 tussen 9:45 en 16:30 uur beschikbaar te zijn. De daadwerkelijke uren gaan in overleg.

Je kan een deel van de dag als aandrager doorbrengen en een deel van de dag in een andere rol, of gewoon als bezoeker van het evenement natuurlijk. Ben je aandrager? Dan heb je uiteraard gratis toegang tot het event!

Heb je interesse, neem dan contact op via keuring@rianratevent.nl

Schrijver

Lijkt jou een rattenkeuring reuze interessant? Zou je daar wel eens met je neus bovenop willen zitten? Kan je eventueel Engels spreken en schrijven? Dan is de rol van schrijver misschien iets voor jou!

Als schrijver zorg je ervoor dat de bevindingen van de keurmeester op het keurrapport terecht komen. We hebben 2 Engels sprekende keurmeesters waarvan de keurrapporten in het Engels geschreven dienen te worden en 1 Nederlands sprekende keurmeester waarvan de keurrapporten in het Nederlands worden opgemaakt. Je zit naast de keurmeesters en krijgt op deze manier de kans om veel te leren over ratten. Als schrijver dien je op 7 november 2020 tussen 9:30 en 16:30 uur beschikbaar te zijn. De daadwerkelijke uren gaan in overleg.

Je kan een deel van de dag als schrijver doorbrengen en een deel van de dag in een andere rol, of gewoon als bezoeker van het evenement natuurlijk. Ben je schrijver? Dan heb je uiteraard gratis toegang tot het event!

Heb je interesse, neem dan contact op via keuring@rianratevent.nl

Gastheer/gastvrouw

Vind je het leuk om mensen gastvrij te ontvangen en te verwelkomen? Is vragen beantwoorden voor jou geen probleem? Dan is de rol van gastvrouw/gastheer misschien wel iets voor jou!

Als gastheer/gastvrouw zorg je ervoor dat mensen bij de ingang welkom worden geheten. Je geeft ze een korte uitleg van waar ze alles kunnen vinden. Ook kijk je of ze al op de lijst staan of anders verkoop je ze een kaartje. Je geeft ze een polsbandje en wenst ze veel plezier. Indien iemand een ratje bij heeft roep je de dierenarts voor een medische ingangskeuring. Omdat je zo centraal staat ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen. Op de meeste vragen kan je antwoord geven, mocht je het niet weten kan je altijd iemand van de organisatie vragen. Van de gastheer/gastvrouw vorig jaar hoorden we terug dat het erg gezellig was om bij de ingang te staan omdat mensen met leuke verhalen langs kwamen.

Als gastheer/gastvrouw dien je op 7 november 2020 tussen 8:30 en 16:30 uur beschikbaar te zijn. De daadwerkelijke uren gaan in overleg.

Je kan een deel van de dag als gastheer/gastvrouw doorbrengen en een deel van de dag in een andere rol, of gewoon als bezoeker van het evenement natuurlijk. Ben je gastheer/gastvrouw? Dan heb je uiteraard gratis toegang tot het event!

Heb je interesse, neem dan contact op via contact@rianratevent.nl

Taxi-chauffeur

Ben jij in het bezit van een auto + rijbewijs en ben jij niet vies van een stukje auto rijden? Kan jij tegen gepraat over ratten? Doe jij graag een dankbare job? Dan is de rol van taxi-chauffeur misschien iets voor jou!

Als taxi-chauffeur haal jij mensen op op het station in Oss en brengt ze naar de event locatie. Later op de dag breng je ze moe maar voldaan weer terug. De autorit zal 3 minuten duren, maar jij bespaart de bezoekers een wandeling van 15 minuten. Met name voor de deelnemers aan de keuring kan dit een groot verschil maken aangezien zij ratten mee nemen in een duna. Je mag voor de autorit uiteraard een vergoeding vragen ter hoogte van OV prijzen.

Als taxichauffeur dien je op 7 november 2020 tussen 8:45 uur en 10:30 uur en tussen 15:30 en 17:30 uur beschikbaar te zijn. Als meer tijd beschikbaar wil zijn is dat natuurlijk helemaal prima. Je mag ook 1 van de twee blokken op je nemen. Ben je taxi-chauffeur? Dan heb je natuurlijk gratis toegang tot het event!

Uiteraard kan ook deze rol gecombineerd worden met andere vrijwilligersrollen, of met een bezoek aan het event.

Heb je interesse, neem dan contact op via contact@rianratevent.nl