Vrijwilliger worden?

Uiteraard kan ons event niet zonder vrijwilligers. Op verschillende onderdelen hebben we helpende handen nodig om het event tot een succes te maken.

Gastpersoon

Vind je het leuk om mensen gastvrij te ontvangen en welkom te heetten? Is vragen beantwoorden voor jou geen probleem? Dan is de rol van gastpersoon misschien wel iets voor jou!

Als gastpersoon zorg je ervoor dat mensen bij de ingang welkom worden geheten. Je geeft ze een korte uitleg van waar ze alles kunnen vinden. Ook kijk je of ze al op de lijst staan of anders verkoop je ze een kaartje. Je geeft ze een polsbandje en wenst ze veel plezier. Indien iemand een ratje bij heeft roep je de dierenarts voor een medische ingangskeuring. Omdat je zo centraal staat ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen. Op de meeste vragen kan je antwoord geven, mocht je het niet weten kan je altijd iemand van de organisatie vragen. Van de gastpersoon van voorgaande jaren hoorden we terug dat het erg gezellig was om bij de ingang te staan, omdat mensen met leuke verhalen langs kwamen.

Als gastpersoon dien je op 12 november 2022 tussen voor minimaal een periode van 2 uur beschikbaar te zijn. De exacte uren gaan in overleg.

Je kan een deel van de dag als gastpersoon doorbrengen en een deel van de dag in een andere rol, of gewoon als bezoeker van het evenement natuurlijk. Ben je gastpersoon? Dan heb je uiteraard gratis toegang tot het event!

Heb je interesse, neem dan contact op via contact@rianratevent.nl

Aandrager

(Deze vrijwilligersrol kan eventueel in combinatie met de rol van ‘schrijver’ of de rol van ‘gastheer/gastvrouw’)

Hou jij van ratten? Vind je het heerlijk om naar ze te kijken? Lijkt het je leuk om de keuring van dichtbij mee te maken en hier een onderdeel van uit te maken? Dan is de rol van aandrager misschien iets voor jou!

Als aandrager zorg je dat de juiste rat naar de keurmeester gebracht wordt om gekeurd te worden en dat deze na de keuring weer terug gezet wordt op zijn plek. Je zorgt er hiermee voor dat de keurmeester op een goede manier zijn werk kan doen. Door de ratten op een goede manier te verplaatsen zorg je dat de ratten geen stress hebben. Tussendoor zie en hoor je veel van de keuring, je krijgt de kans om veel te leren over ratten. Als aandrager dien je op 12 november 2022 tussen 9:45 en 16:00 uur een paar uren beschikbaar zijn. De daadwerkelijke uren gaan in overleg.

Je kan een deel van de dag als aandrager doorbrengen en een deel van de dag in een andere rol, of gewoon als bezoeker van het evenement natuurlijk. Ben je aandrager? Dan heb je uiteraard gratis toegang tot het event!

Heb je interesse, neem dan contact op via keuring@rianratevent.nl

Schrijver

(Deze vrijwilligersrol kan eventueel in combinatie met de rol van ‘aandrager’ of de rol van ‘gastheer/gastvrouw’)

Lijkt jou een rattenkeuring reuze interessant? Zou je daar wel eens met je neus bovenop willen zitten? Kan je eventueel Engels spreken en schrijven? Dan is de rol van schrijver misschien iets voor jou!

Als schrijver zorg je ervoor dat de bevindingen van de keurmeester op het keurrapport terecht komen. We hebben 2 Engels sprekende keurmeesters waarvan de keurrapporten in het Engels geschreven dienen te worden en 1 Nederlands sprekende keurmeester waarvan de keurrapporten in het Nederlands worden opgemaakt. Je zit naast de keurmeesters en krijgt op deze manier de kans om veel te leren over ratten. Als schrijver dien je op 12 november 2022 tussen 9:30 en 16:00 uur een paar uren beschikbaar zijn. De daadwerkelijke uren gaan in overleg.

Je kan een deel van de dag als schrijver doorbrengen en een deel van de dag in een andere rol, of gewoon als bezoeker van het evenement natuurlijk. Ben je schrijver? Dan heb je uiteraard gratis toegang tot het event!

Heb je interesse, neem dan contact op via keuring@rianratevent.nl