Vrijwilliger worden?

Uiteraard kan ons event niet zonder vrijwilligers. Op verschillende onderdelen hebben we helpende handen nodig om het event tot een succes te maken. Wil je vrijwilliger worden? Hou dan onderstaande pagina in de gaten. Telkens als we vrijwilligers zoeken zullen we dat hier melden. Heb je interesse in een vrijwilligersvacature? Meld je dan via contact@rianratevent.nl of in het geval van aandrager of schrijver bij de keuring via keuring@rianratevent.nl

Wil je helpen bij onze toekomstige evenementen? Neem gerust contact met ons op.

Gastpersoon

Vind je het leuk om mensen gastvrij te ontvangen en welkom te heetten? Is vragen beantwoorden voor jou geen probleem? Dan is de rol van gastpersoon misschien wel iets voor jou!

Als gastpersoon zorg je ervoor dat mensen bij de ingang welkom worden geheten. Je geeft ze een korte uitleg van waar ze alles kunnen vinden. Ook kijk je of ze al op de lijst staan of anders verkoop je ze een kaartje. Je geeft ze een polsbandje en wenst ze veel plezier. Indien iemand een ratje bij heeft roep je de dierenarts voor een medische ingangskeuring. Omdat je zo centraal staat ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen. Op de meeste vragen kan je antwoord geven, mocht je het niet weten kan je altijd iemand van de organisatie vragen. Van de gastpersoon van voorgaande jaren hoorden we terug dat het erg gezellig was om bij de ingang te staan, omdat mensen met leuke verhalen langs kwamen.

Als gastpersoon dien je op 13 november 2021 tussen 8:30 en 16:30 uur beschikbaar te zijn. De daadwerkelijke uren gaan in overleg.

Je kan een deel van de dag als gastpersoon doorbrengen en een deel van de dag in een andere rol, of gewoon als bezoeker van het evenement natuurlijk. Ben je gastpersoon? Dan heb je uiteraard gratis toegang tot het event!

Heb je interesse, neem dan contact op via contact@rianratevent.nl